Hyvä tietää: Liput, varaukset, alennukset

Lippuvaraukset

Lippujen varaaminen onnistuu helpoiten suoraan kotisivuiltamme. Muistattehan ilmoittaa mahdollisista muutoksista puhelinpalveluumme! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 min. ennen näytöksen alkua. Yli 20 henkilöä käsittävät ryhmävaraukset on vahvistettava viimeistään 2 viikkoa ennen näytöspäivää.


Maksutavat

korttimaksutTeatterialueella hyväksymme käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit. Liput voi lisäksi maksaa teatterin lippukassalla SmartumPay -sovelluksen kulttuuriedulla, Smartum kulttuuriseteleillä tai Tyky+ -kulttuuriseteleillä. Muistattehan, että kulttuurisetelit ovat henkilökohtaisia, eikä niistä anneta vaihtorahaa. Ennakkomyyntipisteissä hyväksytty maksutapa on ainoastaan käteinen!


Liikuntarajoitteiset

Mikäli tarvitsette pyörätuolipaikkaa tai teillä on muita erityistoiveita istuinpaikan suhteen, olettehan yhteydessä puhelinpalveluumme! Katsomossamme on tilaa noin 10 pyörätuolille, mutta ko. paikat tulee aina varata etukäteen!


Ryhmävaraukset ja -alennukset

Myönnämme ryhmille alennuksia ryhmän koosta riippuen. Ryhmävaraukset tulee tehdä puhelinpalvelumme kautta. Ryhmävaraukset on vahvistettava vähintään 2 viikkoa ennen näytöspäivää. Ryhmävarausten toimitus- ja maksutavat voidaan sopia ryhmällenne sopivaksi, olettehan yhteydessä!Nakkilan Kesäteatteri