Hyvä tietää: Ennen näytöstä ja teatterialueelle saapuminen

Saapuminen teatterialueelle

Kesäteatterin osoite on Kirkkokatu 22, Nakkila, opastamme perille Valtatie 2:lta.

Kesäteatterin pysäköinti on aivan teatterialueen vieressä Kirkonseudun koulun pihassa. Saapuessanne alueelle noudatattehan pysäköinninohjaajien opastusta. Heidän avullaan saamme kaikki autot mahtumaan alueelle! Linja-autolla kulkevia ryhmiä pyydämme saapumaan hyvissä ajoin (viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua), jotta myös linja-auto saadaan paikoitettua. Huomioittehan, että pysäköintialueellamme ei ole varjo- tms. paikkoja, joten jätättehän lemmikkieläimet teatterimatkan ajaksi kotiin!


Lipunmyynti

Teatteriliput on erittäin suositeltavaa varata etukäteen. Ilman varausta saapuville emme valitettavasti pysty takaamaan paikkaa katsomossa. Näytöspäivinä lippukassamme avautuu tuntia ennen näytöstä ja sulketuu näytöksen alkaessa. Huomioittehan, että varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Lunastamattomat varaukset purkautuvat automaattisesti! Varaus ei kuitenkaan poistu ennenkuin lippukassalle mahdollisesti muodostuva jono on saatu palveltua. (Lipunmyynti saattaa hetkellisesti ruuhkautua juuri n. 30 minuuttia ennen näytöstä.)

Maksettuja lippuja ei vaihdeta, eikä lunasteta takaisin. Lippujen edelleenmyynti esimerkiksi teatterialueella on myös kielletty. Mikäli ryhmänne lipuista jääkin yllättävän esteen sattuessa lippuja käyttämättä, voimme ottaa liput myyntiin siinä tapauksessa että näytös on muutoin tulossa täyteen. Emme tällöinkään takaa lippujen hyvitystä!


Sisäänkäynti katsomoon

Katsomon portit avataan viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jokaisen katsojan lippu tarkistetaan elektronisella lukijalla. Huomioittehan kanssakatsojanne ja jonotatte rauhassa! Jokaiselle lipun lunastaneelle löytyy varmasti paikka katsomosta ja sisäänkäynti saattaa hetkellisesti ruuhkautua porttien avautuessa. Missään tapauksessa emme kuitenkaan aloita näytöstä ennenkuin kaikki ajoissa paikalle saapuneet ovat löytäneet paikkansa!


Katsomo

Katsomomme on katettu ja katsomoon on vuonna 2016 asennettu selkänojalliset muovikuppi-istuimet. Tarjoamme käyttöönne myös istuinaluset teatteriesityksen ajaksi. Suosittelemme sään mukaista pukeutumista ja viileällä/tuulisella kelillä voi mukaan ottaa esimerkiksi viltin.

Kuulolaitetta käyttäville tiedoksi; katsomoon on asennettu induktiosilmukka, joka kattaa koko katsomon.


Muuta huomioitavaa

Vältättehän voimakkaita tuoksuja katsomossa, koska kyseessä on ulkoilmateatteri, saattavat voimakkaat tuoksut paitsi aiheuttaa allergisia reaktioita kanssakatsojissanne, myös houkutella paikalle esimerkiksi ampiaisia, jotka häiritsevät Teidän ja kanssakatsojienne teatterinautintoa.

Muistattehan, että matkapuhelimet on pidettävä suljettuina näytöksen aikana. Lisäksi huomioitavaa on, että esityksen kaikenlainen tallentaminen on tekijänoikeuslain nojalla kielletty!


Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen) on mahdollista, että näytös joudutaan perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan vain lipun hinta pääsylippua vastaan tai lipun voi vaihtaa johonkin toiseen esitykseen. Ryhmäliput korvataan tai vaihdetaan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta.
Teatteri ei vastaa muista peruutusten tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teemme kuitenkin aina kaikkemme, että näytöstä ei jouduttaisi perumaan - ja voimmekin ylpeänä todeta, että ainakaan viimeisten 20 vuoden aikana yhtään esitystä ei ole jouduttu perumaan!Nakkilan Kesäteatteri